Teak-kannet

Valmistamme ja kunnostamme Teak-kansia

Espoon Venepalvelulla on useiden vuosikymmenten kokemus teak-kansitöistä. Kannet valmistetaan joko 9mm tai 12mm vahvuisista teak-rimoista. Palveluumme kuuluu myös kansihelojen irrotus sekä vanhan rimoituksen poistaminen.

Teak-kannen kunnostuksessa tarvittavat kansihelat irrotetaan, saumauran massat uusitaan, ruuvitulpat porataan syvemmäksi ja kansi hiotaan. Näin menetellen kannesta tulee uudenveroinen.

Teemme myös PVC-materiaalista valmistettuja kannen päällysteitä. Se on hyvä vaihtoehto perinteiselle puukannelle, pinta näyttää ja tuntuu oikealta puulta. PCV-materiaali on UV-suojattua, joten värisävy pysyy. Saatavilla on useita eri värejä, saumavärinä musta tai valkoinen. Listat liitetään toisiinsa muovihitsaus-menetelmällä, jolloin saumoista tulee vedenpitäviä.

Olemme valmistaneet kokonaan uuden teak-kannen mm. seuraaviin veneisiin: Absolut 37, Avance 36, Baltic 39, Bavaria 31, Contrast 36, Finnflyer 31, Finngulf 36, IS-400, Jeanneau 36, Jon 33, LA-35, Pedrick 40, Seawind 32, Sirena 44, Swan 37, Swan 371, Swan 38, Swan 441. Lisäksi useita avotilojen teak-päällysteitä moottori- ja purjeveneisiin.